Om oss > Vision

VISION

 

VisitRomania.se är en skandinavisk resebyrå som har som vision att göra världen lite bättre genom resandet. Vi fokuserar på den skandinaviska resenären som har lust att upptäcka Rumänien !

På 80-talet reste många skandinaver ofta till Svartahavskusten i Rumänien.  Jag var en av dem som upptäckte Rumänien för första gången 1985. Turismen tappade fart efter 1989, men har nu kommit upp sig igen.  Jag besökte landet igen 2011 och har varit där mer än 35 gånger , sedan dess ! Med andra ord så är det lätt att känna sig hemma och välkommen i Rumänien ! 

 

Rumänien är ett fascinerande land att resa i, vare sig du besöker huvudstaden Bukarest, eller bergskedjan Karpaterna, Deltat, Svartahavskusten eller landsbygden.  Rumänien upplevs med alla sinnena och vi är glada över att kunna  visa landet vi älskar så mycket, till just dig ! 

 

Vi som arrangörer önskar dela våra erfarenheter och upplevelser i Rumänien. Vi är ett rumänsk/norsk/svensk/danskt team som har en gemensam nämnare i passionen till  Rumänien ! 

 

Vi hjälper dig att  planera och genomföra en alldeles unik resa till Rumänien. En resa som du kommer att kunna berätta om länge efteråt.  Kanske kommer du att berätta om gästfriheten, den storslagna naturen, den goda maten, den fascinerande arkitekturen, den rumänska livsglädjen, eller något annat !

 

Vi skräddarsyr resor och kan ordna en tjejhelg med Spa i Eforie, en träningsresa på IAKI hotel i Mamaia, en teambuilding  i Bukarest, en skidresa i Transylvanien, eller vad det nu kan vara för gruppresa som du har lust med ! Vi samarbetar med guider som kan sin sak på sina fem fingrar ! 

 

Alla våra resmål är personligt handplockade av oss. Vi förpliktar oss att bara jobba med de som kan erbjuda en resa vi själva skulle vilja åka på ! 

 

Prins Charles av England,  är en stor beundrare av Rumänien,  speciellt  Transylvanien,  har sagt :

 

 “It's the last corner of Europe where you see true sustainability and complete resilience. There's so much we can learn from it before it's too late.”

 

Vår relation till dig är vänskaplig och vi önskar höra av dig. Vi finns på sociala medier,  på Facebook,  Instagram och LinkedIn.

 

Om du har frågor eller förslag så hör av dig via kontaktschemat under : KONTAKTA OSS.Group grup

Här finns vår partnersida VisitRomania.No nämnd i norsk press : 

 

Nye Reiselivsavisen:

http://www.nyereiselivsavisen.no/romania-et-uoppdaget-ferieland/

 

Romaniareiser.com

http://romaniareiser.blogspot.no/2015/01/rumenske-cristian-i-oslo-inviterer.html

 

Jurnal de Nord

http://www.jurnaldenord.info/norsk/besok-romania/visit-romania-rumensk-reisebyra-i-oslo-med-flotte-ferietilbud-i-romania/

BOKNINGSMÖJLIGHETER