Om oss > Betalningsmöjligheter

BETALNINGSMöJLIGHETER

Yvette 

5 Nov 2016

 

Kunder som kjøper resa på VisitRomania.Se kan betala med kort, banköverføring,  faktura  eller Paypal. Vi har implementerat Netaxept som är en säker  och användarvänlig betalnigslösning som gör det enkelt för dig att betala med kort. 

VisitRomania.Se erbjuder , i samarbete med BBS NetAxept, det tryggaste sättet att handla på nätet. Vi har inngått samarbete  med BBS Netaxept och Swedbank i förbindelse med kortbetalning med Visa och Mastercard.

 
Kreditkortskoll

 

Alla transaktioner  som blir gjorda på websidan blir kontrollerade  av BBS (Bankernas  betalingssentral). Det måste vara  täckning på kortet som används och det kan inte vara spärrat. Din kreditkortsinformation skickas direkt till BBS via en säker linje, och blir inte sparad på vår server.

 

Visa eller Mastercard

 

När du betalar med Visa eller Mastercard, auktoriserar vi orderbeloppet mot kortet vid beställning. En auktorisering  betyder att vi ber banken hålla  av beloppet  för oss, och disponibelt belopp på ditt konto blir reducerat motsvarande summan du betalat för resan. Pengarna  är  ännu på ditt konto, men  reserverad för  oss.

 

Om du väljer att avbryta köpet, så tar vi bort auktorisationen och beloppet blir tillgängligt för dig inom loppet av 2-5 dagar, beroende på din bank.

 

Om det uppkommer en situation då vi ska betala tillbaka pengar kort tid efter köp, så överför vi pengarna direkt tillbaka på ditt kort.

 


 


BOKNINGSMÖJLIGHETER